Memphis hard na heldenrol in Brazilië

Memphis hard na heldenrol in Brazilië: 'Dit kunnen we niet laten gebeuren'

Vandaag om 10:34

Memphis Depay kan zijn geluk niet op bij Corinthians. De Oranje-international maakte in de nacht van donderdag op vrijdag zijn eerste treffer voor de Braziliaanse club, maar is ook kritisch.

Met een fraaie vrije trap tekende Memphis tegen Athletico Paranaense voor zijn eerste treffer in Brazilië, waardoor Corinthians met 5-2 wist te winnen. Na afloop van de wedstrijd verscheen Memphis voor de camera van Globo samen met teamgenoot Yuri Alberto, die de Nederlander feliciteert met zijn treffer. "Obrigado", antwoordt Memphis. "Deze goal betekent alles voor me."

Memphis is echter ook kritisch op zijn ploeg. "We begonnen met twee snelle goals aan de wedstrijd, maar we moeten nog praten over hoe we het daarna hebben gedaan. Dit kunnen we namelijk niet laten gebeuren", doelt de aanvaller op het feit dat Corinthians later in de eerste helft de voorsprong helemaal weggaf. "Maar de manier waarop ik vanaf het begin verwelkomd ben hier: dat vind ik heel mooi. Ik probeer de fans, de club en het team zo veel mogelijk te helpen."