Jansen en Kuyt over situatie bij Beerschot

Kuyt dieper en dieper in de problemen: 'Hij loopt manusje-van-alles te spelen'

17 oktober om 21:14

De problemen voor Dirk Kuyt bij Beerschot beperken zich niet alleen tot de resultaten op het veld. Ook achter de schermen loopt er van alles mis. Dat wordt duidelijk na uitspraken van de oefenmeester en zijn zaakwaarnemer Rob Jansen. 

Kuyt, die momenteel trainer is bij Beerschot, gaf na het 2-2 gelijkspel tegen Westerlo aan dat er structureel problemen zijn bij de club. "We hebben in het stadion moeten trainen omdat we geen fatsoenlijk oefenveld hebben", aldus de oefenmeester, geciteerd door Het Nieuwsblad.

Rob Jansen, zaakwaarnemer van Kuyt, bevestigde de chaos achter de schermen in de Nederlandse podcast KieftJansenEgmondGijp. "Toen Dirk de gok waagde om zijn contract te verlengen, wisten we dat er problemen waren. Er was geen algemeen directeur, geen sportief directeur, geen technische staf, en ook geen degelijke trainingsaccommodatie."

Ondanks de vraagtekens rondom de club, besloot Kuyt de uitdaging aan te gaan, maar de beloofde verbeteringen bleven uit. Jansen benadrukte ook de administratieve problemen, waarbij zes nieuwe spelers geen verblijfsvergunning kregen in België. "Dirk loopt er manusje-van-alles te spelen", zei Jansen.

Beluister de nieuwste #DoneDeal over Antony, Ajax, PSV, Feyenoord en Indonesië!