Bij TOTO wedden op quoteringen voor de eindklassering van Manchester United

Ten Hag moet gassen: zo worden de kansen van Man Utd in de Premier League geschat

Vandaag om 12:00

ADVERTORIAL - Nu het interlandvoetbal voorbij is, maken we ons weer op voor een volle maand aan clubvoetbal. Dat geldt ook voor Manchester United, dat gas zal moeten geven na de tegenvallende resultaten van de afgelopen weken. Hoe worden de kansen op een inhaalslag van Erik ten Hag in de Premier League eigenlijk ingeschat? TOTO heeft mooie quoteringen in petto.

Ten Hag móét weg omhoog vinden

Een veertiende plaats in de Premier League en twee punten uit twee wedstrijden in de Europa League. Het is de status waar Manchester United het momenteel mee moet doen. Tot aan de komende interlandperiode, staan er vier wedstrijden in de Premier League gepland waarin het moet gebeuren voor Ten Hag. Goede resultaten tegen Brentford (thuis), West Ham United (uit), Chelsea (thuis) en Leicester City (thuis) zouden zijn ploeg net het zetje in de rug kunnen geven voor een flinke run omhoog in de competitie.

TOTO kijkt stiekem al naar de eindklassering van Manchester United in de Premier League. De bookmaker heeft een quotering van 2.37 voor wanneer er een top zes-plek wordt bemachtigd. Daarnaast is er een quotering van 9.00 voor wanneer de club zelfs binnen de top vier weet te eindigen. Klik hier om een van deze quoteringen te spelen bij de bookmaker.

Welkomstactie

Naast de reguliere weddenschappen heeft TOTO ook nog een welkomstactie voor nieuwe spelers (24 jaar en ouder) in petto. Registreer je via deze link en pak met 10 euro inzet voor 50 euro aan Free Bets. Na het kiezen van de bonus speel je deze Free Bets vrij door in te zetten op het duel tussen AZ en PSV. De tien euro zet je in op een weddenschap met een quotering van 1.50 en voila, de Free Bets krijg je in vijf batches van tien op je account gestort. 

Klik hier om de welkomstbonus te spelen bij TOTO!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust