PSG reageert op aantijgingen rond Mbappé

PSG komt met reactie op Mbappé na geruchten rond verkrachtingszaak: 'Beschamend'

Vandaag om 11:35

Paris Saint-Germain heeft kort gereageerd op de geruchten die er lopen rond een verkrachtingszaak tegen oud-speler Kylian Mbappé. De aanvaller van Real Madrid gaf aan dat dit fake news is en dat iemand dit verzonnen heeft, waarop PSG zich genoodzaakt voelde te reageren. 

Mbappé was dit weekend in Zweden nadat hij zich had afgemeld voor de interlands van Frankrijk. In Zweedse media werd hij gelinkt aan een verkrachtingszaak in het hotel in Stockholm waar hij sliep. Inmiddels hebben de Zweedse autoriteiten laten weten dat er inderdaad een verkrachtingszaak loopt over die avond in hetzelfde hotel. De autoriteiten lieten niet weten of het ook daadwerkelijk om Mbappé gaat.

Op X voelde Mbappé zich genoodzaakt om te reageren op het nieuws. 'Nep nieuws. Het wordt nu wel erg voorspelbaar, een dag voor het verhoor.' In Frankrijk wordt deze uitspraak van Mbappé gelinkt aan de rechtszaak die hij heeft lopen tegen zijn oude club PSG. De spits is van mening dat hij nog 55 miljoen euro van zijn oude club krijgt en deze week begint de rechtszaak tussen club en speler.

Nadat Mbappé in zijn reactie hintte op PSG, heeft de club nu ook gereageerd. Via de Franse krant L’Équipe liet de club weten zich te schamen voor de uitspraken van de aanvaller. 'Eerlijk gezegd is het beschamend. We gaan dit negeren en de eer aan onszelf houden.' Of Mbappé dus betrokken is bij de zaak is niet bekend, aangezien in het artikel in het Zweedse Aftonbladet enkel werd gesproken over de verkrachting en niet over de betrokkenheid van de sterspeler.