'United en Ten Hag willen Bayern-drietal'

'Ten Hag en United vestigen hoop weer op transfermarkt en willen Bayern-trio'

Vandaag om 09:05

Manchester United en Erik ten Hag hopen hun slag te slaan bij Bayern München. The Mancunians richten de pijlen op Leon Goretzka, Leroy Sané en Alphonso Davies, zo meldt de Duitse tak van Sky Sport.

Hoewel het seizoen pas net begonnen is, is het nu alweer onrustig bij Manchester United. De ploeg van Ten Hag beleeft een dramatische start en staat slechts veertiende in de Premier League. Daarom wordt wederom naar de transfermarkt gekeken. Volgens Sky houdt de Engelse grootmacht liefst drie spelers van Bayern München in de gaten. Goretzka, Sané en Davies staan op het wensenlijstje.

United hoopt de Canadese linksback transfervrij in te lijven, aangezien zijn contract volgende zomer afloopt. Hij geniet echter ook interesse van Real Madrid, dat de beste papieren heeft als het besluit door te pakken. Ook Sané ligt nog maar één jaar vast in de Allianz Arena. De vleugelaanvaller geldt als 'hot topic' bij United en heeft door zijn tijd bij Manchester City bovendien al ervaring in de Premier League.

Tot slot is ook Goretzka in beeld. De 29-jarige middenvelder wilde tot dusver niets weten van een vertrek bij Bayern, maar onder trainer Vincent Kompany vertolkt hij slechts een bijrol. Dit seizoen kwam hij nog niet verder dan drie korte invalbeurten voor Der Rekordmeister.

Beluister de nieuwste #DoneDeal over Feyenoord, Ajax, PSV én de beste Eredivisie-vertrekkers hier!