Brobbey moet Koeman overtuigen, jonge Oranje-spits staat voor ultieme test

Brobbey moet Koeman overtuigen, jonge Oranje-spits staat voor ultieme test

Vandaag om 16:30

ADVERTORIAL - Oranje moet maandagavond een resultaat zien te halen op bezoek bij Duitsland en rekent onder meer op Brian Brobbey. De Ajax-spits strijdt samen met Joshua Zirkzee om een plek in de basiself bij het Nederlands Elftal en kan vanavond een grote stap zetten. Unibet staat klaar met de Uitblinker, die zich volledig richt op de spits van Ajax!  

Duitsland kent de gevaren van Brobbey

Brobbey speelde korte tijd bij RB Leipzig en ook in Duitsland is de sterke spits bij de nodige mensen opgevallen. Bondscoach Julian Nagelsmann en verdediger Antonio Rüdiger lieten zich al uit over de aanvaller, die vorig seizoen een van de weinige lichtpuntjes was bij Ajax. Het scoren gaat Brobbey tot dusver iets minder af, maar de spits is altijd aanspeelbaar en is niet van de bal te krijgen.

Juist de veelzijdigheid van Brobbey moet het verschil gaan maken tegen Duitsland. De speler is niet alleen sterk, maar ook enorm rap en lastig af te stoppen. De Uitblinker richt zich op Brobbey: weet de spits op doel te schieten tegen Duitsland? Dan pak je een verhoogde odd van 2.20! Normaliter staat deze odd op ongeveer 1.75. De Uitblinker staat klaar voor alle spelers vanaf 18 jaar en kent een maximale inleg van €15.

Klik hier om de Uitblinker te spelen! 

Nog geen speler bij Unibet?

Ook voor nieuwe leden heeft Unibet een mooie welkomstactie klaarstaan. Weet Oranje tegen Duitsland te scoren? Dan verander je €10 in €50 aan Free Bets! De welkomstactie is beschikbaar voor alle nieuwe spelers vanaf 24 jaar oud. 

Lees hier meer over de welkomstactie van Unibet!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust