Promes brengt nieuw rapnummer uit vanuit Dubai

Buitenspel: Promes brengt nieuw nummer uit in Dubai: 'Niet te stoppen'

Vandaag om 14:52
Laatste update: om 14:55

Blessuregevallen, transfers, interviews en wedstrijdverslagen; alles vind je in de nieuwslijst van VoetbalPrimeur. In de rubriek 'Buitenspel' houden we jullie vanaf nu óók op de hoogte van de zaken die een te hoog privégehalte hebben voor de gewone nieuwslijst, maar zéker het vermelden waard zijn.

Promes brengt nieuw nummer uit vanuit Dubai
Quincy Promes vermaakt zich prima in Dubai, waar hij inmiddels onder contract staat bij United FC Dubai. De aanvaller heeft via TikTok een eerste teaser van zijn nieuwe rapnummer gedeeld. 

@maskbyqp pls dont panic, wie zal ik op deze gooien?! #fyp #quincypromes #dayinlifepromes #viral #rap #tweak #qp #music #dxb #music #titanic #wintersport ♬ Dont panic - QPROMES

In het nieuwe nummer heeft de veroordeelde ex-international van Oranje het onder meer over dat 'hij niet te stoppen is', en dat 'zijn schip nooit zal zinken'. De 32-jarige Promes werd in februari van dit jaar door de rechtbank in Amsterdam veroordeeld tot zes jaar celstraf. Dat vanwege betrokkenheid bij het smokkelen van respectievelijk 712 kilo en 650 kilo cocaïne.