Nederland kan koppositie overnemen in München tegen gehavend Duitsland

Nederland kan koppositie overnemen in München tegen gehavend Duitsland

Vandaag om 14:00
Laatste update: om 14:16

ADVERTORIAL - Het Nederlands Elftal staat maandagavond tegenover Duitsland in strijd om de koppositie van de Nations League-groep. Na een gelijkspel tegen Hongarije in een frustrerend duel is het aan de mannen van Ronald Koeman om in München te zegevieren. TOTO staat klaar met de Lekker Man-special: een flink verhoogde quotering voor een treffer van Oranje! 

Koppositie binnen bereik

Oranje scoort vrijwel altijd in interlands en in de afgelopen 43 wedstrijden waren er slechts twee duels dat er niet werd gescoord. In Nederland werd het onlangs nog 2-2 tegen de Duitsers en zelfs met een man minder wist de ploeg tegen het taaie Hongarije te scoren. Denzel Dumfries is vaak de reddende engel in het Oranje, maar dat is zeker niet de enige aanvallende kracht van Koeman: Tijjani Reijnders en Ryan Gravenberch kunnen altijd iets forceren en Brian Brobbey en Joshua Zirkzee krijgen nu tevens dé kans om de bondscoach te overtuigen.

TOTO staat klaar met de Lekker Man-special: weet Oranje te scoren tegen Duitsland? Dan pak je maar liefst twee keer je inleg! Normaliter staat deze quotering op ongeveer 1.36. De LMS is beschikbaar voor alle spelers vanaf 18 jaar en kent een maximale inleg van maar liefst €20. 

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust