Pepi keert bij PSV eerder terug van interlandperiode

Slecht nieuws voor PSV: international keert voortijdig terug met blessure

Vandaag om 20:37

Ricardo Pepi keert eerder dan verwacht terug bij PSV. De Amerikaan verlaat het kamp van zijn nationale ploeg en keert met een kwetsuur terug naar Eindhoven, zo meldt de club via de eigen kanalen.

De Verenigde Staten treden in de nacht van dinsdag op woensdag aan tegen Mexico, maar Pepi zal daar niet bij zijn. De spits van PSV keert uit voorzorg eerder terug naar Eindhoven, nadat hij in de wedstrijd tegen Panama een bal in het gezicht kreeg en daar lichte klachten aan overhield. In dat duel was Pepi wel trefzeker. In blessuretijd scoorde hij de 2-0, waarmee hij de wedstrijd in het slot gooide.

De ernst van de kwetsuur is vooralsnog niet geheel duidelijk, maar uit voorzorg zal Pepi het Amerikaans elftal dus vroegtijdig verlaten. Pepi begon, net als landgenoot en PSV-teamgenoot Malik Tillman op de reservebank tegen Panama. Van een afstandje zag het tweetal hoe Yunus Munsah de score opende. Uiteindelijk werden de twee PSV'ers binnen de lijnen gebracht door de debuterende bondscoach Mauricio Pochettino.

Beluister de nieuwste #DoneDeal over Feyenoord, Ajax, PSV én de beste Eredivisie-vertrekkers hier!