Buitenspel: Feyenoord blundert in jaarverslag

Buitenspel: Feyenoord maakt grote blunder in eigen jaarverslag

Vandaag om 17:50

Blessuregevallen, transfers, interviews en wedstrijdverslagen; alles vind je in de nieuwslijst van VoetbalPrimeur. In de rubriek 'Buitenspel' houden we jullie vanaf nu óók op de hoogte van de zaken die een te hoog privégehalte hebben voor de gewone nieuwslijst, maar zéker het vermelden waard zijn.

Feyenoord blundert in jaarverslag
Het opstellen van een jaarverslag is een precies werkje, waarin hier en daar nog weleens fouten worden gemaakt. Dat is Feyenoord overkomen. De Rotterdammers stelden onder het kopje 'toekomstperspectief' dat niet PSV, maar Feyenoord in het seizoen 2023/24 kampioen van Nederland werd. De blunder werd opgemerkt door een oplettende lezer op X. 

Er stond overigens nog een behoorlijke fout in. Te lezen is hoe Feyenoord, ondanks de uitgaande transfers van onder anderen Mats Wieffer (Brighton) en Lutsharel Geertruida (RB Leipzig) spreekt van een 'licht negatief transferresultaat'. Het hele jaarverslag is hier te lezen. 

Beluister de nieuwste Studio Oranje over de spitsenkwestie, 'wereldklasse' op het middenveld, Memphis Depay en alles in aanloop naar de Nations League-duels!