Wedden op een nieuwe overwinning van San Marino bij TOTO

San Marino maakt zich op voor nieuwe stunt tegen dwergstaat: hoge odd voor winst!

Vandaag om 13:00
Laatste update: om 12:06

ADVERTORIAL - In de Nations League stelen landen als Engeland, Frankrijk of ons eigen Nederland vaak de show, maar de verrassing zat hem tijdens de vorige interlandperiode in een heel andere hoek. Het lukte San Marino om na lange tijd weer eens te winnen. Donderdagavond speelt het land tegen de volgende dwergstaat: Gibraltar. TOTO heeft een mooie quoteringen rondom een nieuwe stunt van San Marino.

San Marino op jacht naar volgende stunt

In 2004 brak Cristiano Ronaldo net door, won Griekenland het EK en hadden we bijvoorbeeld de iconische wissel van Paul Bosvelt voor Arjen Robben bij het Nederlands elftal. Het was ook het jaar dat San Marino voor het laatst een wedstrijd won, tot 5 september 2024. De dwergstaat boekte na twintig jaar zonder zege weer eens een overwinning ten koste van Liechtenstein in de Nations League.

Ook tijdens de huidige interlandperiode treft San Marino een dwergstaat. De manschappen van Roberto Cevoli treffen Gibraltar en de zoete smaak die zij hebben overgehouden aan drie punten zullen ze ongetwijfeld opnieuw willen proeven. Dat is niet onmogelijk in Gibraltar, aangezien zij op hun beurt een maand geleden niet wisten te winnen van Liechtenstein, het land waar San Marino dus juist wél van won. De laatste keer dat Gibraltar en San Marino tegenover elkaar stonden, dateert uit 2020. Toen werd er niet gescoord.

De odd

TOTO heeft een mooie quotering voor een overwinning van San Marino bij Gibraltar. Op de website van de bookmaker staat een quotering van 6.75 voor een overwinning op Gibraltar. Denk je dat San Marino in ieder geval niet verliest aan de Straat van Gibraltar? Dan kan je de quotering van 2.27 spelen die daar voor staat. Eén goal van San Marino heeft een bijbehorende quotering van 2.25.

Benieuwd naar het overige, diverse aanbod van TOTO? Bekijk de pagina met alle speciale quoteringen via de volgende link.

Welkomstactie

Naast de reguliere weddenschappen heeft TOTO ook een welkomstactie in petto voor nieuwe spelers (24 jaar en ouder). Registreer je via de volgende link, activeer de bonus en stort een bedrag van minimaal 10 euro. Plaats vervolgens een weddenschap rondom het duel tussen Hongarije en het Nederlands elftal met een minimale quotering van 1.50 en ontvang voor 50 euro aan Free Bets. Mocht je de weddenschap ook nog eens goed hebben, dan krijg je de winst daarvan ook nog eens op je account gestort. Klik hier om mee te spelen.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust