Klap Slot: Liverpool moet Alisson voorlopig missen

Klap voor Slot: Liverpool mist steunpilaar tijdens loodzwaar programma

Vandaag om 10:53

Liverpool moet het in de komende, loodzware periode zonder Alisson Becker stellen. De 32-jarige doelman heeft een hamstringblessure opgelopen in het Premier League-duel met Crystal Palace, zo heeft onderzoek uitgewezen. Het is een flinke klap voor The Reds en manager Arne Slot.

Liverpool verwacht Alisson pas terug na de interlandperiode halverwege november, zo maakt de club zelf bekend. Daardoor moet Slot de Braziliaan missen tijdens de cruciale weken die aanbreken. De huidige Premier League-koploper speelt onder meer de toppers tegen Chelsea, Arsenal, Brighton en Aston Villa. In de Champions League wachten bovendien confrontaties met RB Leipzig en Bayer Leverkusen.

Slot en Liverpool zullen hopen dat Alisson eind november weer aansluit. De sluitpost zou in dat geval op tijd fit kunnen zijn voor de absolute krakers tegen Real Madrid (27 november) en Manchester City (1 december). De komende maanden zal tweede keeper Caoimhin Kelleher hem echter moeten vervangen. "Alisson is de beste keeper ter wereld. Het komt altijd verschrikkelijk hard aan als hij geblesseerd raakt", zei Slot afgelopen weekend al.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur (@voetbalprimeur)