Problemen voor United: blessures Mazraoui, Mainoo en Garnacho

Ten Hag plots opgezadeld met blessures: Mazraoui en nog 2 spelers moeten afhaken

Vandaag om 21:50

Erik ten Hag is plotseling opgezadeld met een drietal nieuwe problemen. Noussair Mazraoui, Kobbie Mainoo en Alejandro Garnacho komen de aanstaande interlandperiode niet in actie voor hun landen. Het trio kampt met een blessure. 

Mazraoui, Mainoo en Garnacho zouden zich deze interlandbreak aanvankelijk gaan melden bij Marokko, Engeland en Argentinië. In de loop van maandag maakten de voetbalbonden van de drie landen bekend dat dat tóch niet gebeurt. 

Op dit moment is er nog geen duidelijkheid verschaft over de ernst van de kwetsuren, en voor hoe lang het drietal van United aan de kant moet staan. Mogelijk zijn Mazraoui, Mainoo en Garnacho op 19 oktober weer van de partij. Dan speelt de club van Ten Hag, die vanwege aanhoudende slechte resultaten onder een vergrootglas ligt, tegen Brentford. 

Mochten de drie spelers daadwerkelijk langdurig aan de kant staan, dan wordt de ziekenboeg van de Engelse topclub weer een stukje groter. Momenteel zijn ook Tyrell Malacia, Leny Yoro, Luka Shaw en Mason Mount nog revaliderende.