Ajax-spelers bejubelen 'Deense Beckham' Gaaei

Buitenspel: Ajax-spelers bejubelen ploeggenoot na ontsnapping: 'Beckham..'

Vandaag om 11:46

Blessuregevallen, transfers, interviews en wedstrijdverslagen; alles vind je in de nieuwslijst van VoetbalPrimeur. In de rubriek 'Buitenspel' houden we jullie vanaf nu óók op de hoogte van de zaken die een te hoog privégehalte hebben voor de gewone nieuwslijst, maar zéker het vermelden waard zijn.

Ajax-spelers blij met 'Danish Beckham'
Anton Gaaei was zondag van grote waarde voor Ajax met zijn assist op Wout Weghorst, die in blessuretijd de winnende maakte tegen FC Groningen. De Deen wordt op Instagram lof toegezwaaid door zijn ploeggenoten. 'Wat een bal', schrijft Kenneth Taylor. Kristian Hlynsson maakt de vergelijking met de iconische hoekschop van Trent Alexander-Arnold tegen FC Barcelona. Berghuis meent zelfs te maken te hebben met 'de Deense Beckham'. Verder laten Jordan Henderson, Chuba Akpom en Sivert Mannsverk van zich horen.

Na afloop van het duel in de Johan Cruijff Arena was ook Weghorst al lovend over Gaaei. "We hebben een klik", zei de ervaren spits. "Hoe hij is als persoon, de manier waarop hij werkt en traint... We zijn met elkaar bezig. Mijn goal is voor tachtig procent van hem."

Ajax leek in het mes te lopen tegen FC Groningen na de gelijkmaker van Jorg Schreuders twintig minuten voor tijd. Daar stak de ingevallen Weghorst in blessuretijd een stokje voor, op aangeven van Gaaei dus. De spits bediende zelf nog Chuba Akpom, waardoor het 3-1 werd.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur (@voetbalprimeur)