PSV gaat Bosz niet berispen na Makkelie-uitspraken

Makkelie vindt geen gehoor bij PSV: club lijkt Bosz 'absoluut niet' te berispen

6 oktober om 22:15

PSV gaat Peter Bosz niet berispen naar aanleiding van zijn uitspraken over Danny Makkelie. Dat meldt het Eindhovens Dagblad. Bosz kreeg zaterdagavond geel van de arbiter, en gaf na afloop met klare taal aan geen fan van hem te zijn. 

"Ik ben altijd wel een beetje boos op Makkelie. Dat ligt dus misschien meer aan mij. Ik vind het helemaal niks", zei Bosz na het duel met Sparta (2-1). Daags na die uitspraak kwam Makkelie in het radioprogramma De Perstribune met een reactie. "Als de club vindt dat een speler of een trainer iets doet wat ongepast is, dan zou je mogen verwachten dat een club hen daarop aanspreekt", zei hij onder meer. 

De interne maatregel bij PSV, waar hij op zinspeelde, 'lijkt er absoluut niet te komen', tekent het ED op. 'Nergens valt te beluisteren dat de leiding van PSV vindt dat Bosz écht over de schreef is gegaan.'

Daarnaast heeft PSV prangendere dossiers, weet het ED. De koploper van de Eredivisie heeft de handen op dit moment vol aan de eigen selectie. Daarover zijn wat kopzorgen, want een aantal spelers is niet (of niet volledig) fit. Noa Lang is een van de spelers die voor 'hoofdbrekens' zorgt. 'Hij speelde dit weekend tien minuten en is al een jaar aan het kwakkelen', besluit het lokale medium. 

Beluister de nieuwste #DoneDeal over Ajax, PSV, Ten Hag, Slot en meer!