Unnerstall trekt boetekleed aan na Feyenoord - Twente

Unnerstall trekt boetekleed aan: 'Lever ik die bal ook nog even in'

Vandaag om 17:20

FC Twente ging zondag met 2-1 ten onder in de Kuip tegen Feyenoord en bij de tweede goal van de Rotterdammers zag doelman Lars Unnerstall er niet best uit. De sluitpost is normaal enorm betrouwbaar, maar nu maakte hij onverwachts een fout.

"Kansen afmaken", is de duidelijke reactie van de sluitpost als hem wordt gevraagd naar de reden van het verlies. "Ik denk dat we het eerste half uur goed spelen en mooie kansen creëren. Dat moeten we dan ook afmaken. Zij zijn dan heel effectief. Hij (Ayase Ueda red.) kopt die bal geweldig binnen en dan verliezen we een beetje het ritme wat we hebben, waardoor we te ver naar achter gaan staan. Volgens mij hebben zij maar twee keer op goal geschoten, dus dat is wel jammer."

Toch steekt Unnerstall ook de hand nog even in eigen boezem. "Ik lever die bal nog lekker in. Dat heb je wel eens een keer. Ik dacht dat Anass (Salah-Eddine red.) niet vrij stond, dus ik dacht dat hij in de problemen zou komen als ik hem aanspeelde. Dus wilde ik hem eroverheen leggen, maar ik raak die bal niet goed. Daarna schiet hij hem wel lekker binnen. Het lukte me niet, dus dan sta je 2-0 achter."