Koopmeiners valt geblesseerd uit bij Juventus

Mogelijke domper voor Koeman: Oranje-international geblesseerd naar de kant

Vandaag om 15:08
Laatste update: om 15:37

Teun Koopmeiners heeft zondagmiddag de wedstrijd van Juventus niet af kunnen maken vanwege een blessure. De Nederlander werd in de rust gewisseld, terwijl zijn ploeg tegen een gelijkspel aanliep.

Koopmeiners kreeg in de eerste helft nog een aantal kansen, maar bleek ook wat last van zijn zij te hebben. Dit zorgde ervoor dat de Nederlander de strijd in de rust moest staken. Voor bondscoach Ronald Koeman betekent dit mogelijke problemen, aangezien Koopmeiners bij de selectie van Oranje zit voor de Nations League-campagne die volgende week begint.

Juventus liep zonder Koopmeiners in de tweede helft voor het eerst tegen een tegendoelpunt aan. Voormalig Ajax-speler Razvan Marin maakte namens Cagliari een penalty en zorgde er zo voor dat Juventus gelijkspeelde. Het werd 1-1 in Turijn. In de slotfase kreeg de Portugees en eveneens voormalig Ajax-speler Francisco Conceição nog een rode kaart.