Speel mee met de Uitblinker verhoogde odd schot op doel Saibari

PSV moet kansen wél afmaken in Eredivisie, middenvelder moet Veerman doen vergeten

Vandaag om 16:00

ADVERTORIAL - PSV keert na een enigszins teleurstellende speelronde in de Champions League terug in de Eredivisie met een thuiswedstrijd tegen Sparta Rotterdam. De Eindhovenaren vergaten midweeks de vele kansen tegen Sporting Portugal af te maken en moeten niet dezelfde fout maken op zaterdagavond. Unibet staat klaar met de Uitblinker, die deze keer om Ismael Saibari draait, de middenvelder die Joey Veerman moet doen vergeten! 

Saibari al goed voor treffer in miljardenbal

Saibari moest het tot dusver vooral met invalbeurten doen, maar door het wegvallen van Joey Veerman en de vermoeidheid van Jerdy Schouten is er plots volop plek op het middenveld. De aanvallend ingestelde speler maakte al een mogelijk belangrijke goal tegen Juventus en nu is het de beurt aan Saibari om zijn eerste treffer van het seizoen in de Eredivisie te maken.

Sparta presteert dit seizoen bovengemiddeld en kan als middenmoter gevaarlijk zijn voor PSV, maar de Eindhovenaren zijn dit seizoen nog niet getest in de Eredivisie. Weet Saibari, die altijd wel een kans creërt, op doel te schieten tegen Sparta? Dan pak je een boosted odd van 2.00 me de Uitblinker! Normaal ligt deze odd op 1.42. Meer vertrouwen in Malik Tillman? Een goal van de Amerikaan en een overwinning van PSV levert je 3.50 keer je inleg op met de Uniboost!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust