Vermoedelijke opstelling Feyenoord

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Priske staat voor dilemma in spitspositie

Vandaag om 10:17

Brian Priske lijkt niet veel aanpassingen te gaan doen in zijn basiself voor de wedstrijd tegen FC Twente. Op de persconferentie liet de coach al doorschemeren dat er voor hem weinig reden was tot wisselen na de Champions League-zege op Girona.

Ook zijn keuze als doelman lijkt dus niet te veranderen. Timon Wellenreuther lijkt nog altijd de voorkeur te krijgen boven Justin Bijlow. Achterin lijkt er nog altijd geen plek voor Gernot Trauner. Thomas Beelen en David Hancko lijken het centrum te gaan vormen. Zomeraanwinsten Hugo Bueno en Thierry Lotomba zullen de linksback en rechtsback worden tegen de in goede vorm verkerende Tukkers.

Op het middenveld lijkt Priske zeker van In-Beom Hwang. De Zuid-Koreen verving sinds zijn komst geruisloos de bekritiseerde Ramiz Zerrouki. Aanvoerder Quinten Timber en toptalent Antoni Milambo zullen hem assisteren op het middenveld. In de aanval had Priske op zijn laatste persconferentie veel complimenten voor Ibrahim Osman en Ayase Ueda. Laatstgenoemde is niet in beste vorm, maar hij lijkt het vertrouwen te krijgen van de coach. Igor Paixao complementeert het aanvalstrio.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Wellenreuther; Lotomba, Beelen, Hancko, Bueno; Milambo, Hwang, Timber; Osman, Ueda, Paixa.

Vermoedelijke opstelling FC Twente: Unnerstall; De Rooij, Hilgers, Bruns, Salah-Eddine; Regeer, Vlap, Steijn; Rots, Lammers, Van Bergen.