Maandag overleg over aanblijven Kuyt bij Beerschot

Kuyt wint wéér niet met Beerschot: 'maandag overleg over zijn positie'

4 oktober om 23:31

Het bestuur van Beerschot gaat aanstaande maandag praten over de positie van Dirk Kuyt, zo wordt in België geschreven. De Nederlandse trainer zag zijn spelers vrijdag wéér niet winnen. De druk op zijn functioneren is dan ook groot. 

Kuyt promoveerde eind vorig seizoen met Beerschot, maar die euforie heeft al een tijdje terug plaatsgemaakt voor een grafstemming. Vorige week werd er met 4-0 verloren in de derby tegen Royal Antwerp FC. Dat duel werd ook nog eens vroegtijdig gestaakt vanwege ongeregeldheden op de tribunes, die veroorzaakt werden door de eigen aanhang. Beerschot wilde het duel niet meer uitspelen, en verloor reglementair met 5-0. 

Deze vrijdag volgde een herkansing, uit bij Westerlo, dat bovenin meedraait. Beerschot nam zeer verrassend tot twee keer toe de leiding, maar gaf die ook twee keer uit handen. Het werd 2-2. Na de interlandbreak komt Anderlecht op bezoek.

'Of Dirk Kuyt dan ook nog aan het roer staat? Maandag vindt een raad van bestuur plaats waar ook zijn positie na de 2 op 30 punten ter sprake zou komen', tekent Het Laatste Nieuws op. 

Beluister de nieuwste #DoneDeal over Ajax, PSV, Ten Hag, Slot en meer!