Farioli zet in op aanvaller, roulatiesysteem moet het verschil maken

Farioli zet vol in op aanvaller in Europa, roulatiesysteem moet het verschil maken

Vandaag om 16:00

ADVERTORIAL – Ajax is koploper van de Europa League en staat donderdagavond tegenover Slavia Praag in de Tsjechische hoofdstad. Mika Godts is de man in vorm bij de Amsterdammers en tegen Slavia Praag zullen alle ogen op hem gericht zijn. Unibet staat klaar met de Uitblinker: een verhoogde odd voor een hoofdrol van Godts in de Europa League!

Het Belgische wapen van Ajax

Godts heeft zich dit seizoen ontpopt tot een vaste basisklant in het elftal van Francesco Farioli. De aanvaller staat zijn mannetje en was al goed voor drie Europese doelpunten. Tegen Besiktas vond de buitenspeler tweemaal het net en tegen Jagiellonia Bialystok was het eenmaal raak. Door de afwezigheid van onder meer Bertrand Traoré en Wout Weghorst zullen alle ogen gericht zijn op de jonge Belg. Vooral door het vertrek van Steven Bergwijn werd de Belg gedwongen zijn kans te pakken en tot dusver gebeurde dat met verve.

De Uitblinker richt zich dan ook volledig op Godts voor deze Europese kraker van Ajax: schiet de negentienjarige vleugelaanvaller op doel tegen Slavia Praag? Dan pak je een verhoogde odd van 2.80 keer je inzet. Normaliter ligt deze odd rond de 2.30. Godts scoorde afgelopen weekend nog tegen RKC Waalwijk. De Belg viel na bijna een uur in en besliste de wedstrijd. De Uitblinker kent een maximale inleg van €15 en is beschikbaar voor alle spelers vanaf 18 jaar.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust