Slavia moet volgende schietschijf worden van Ajax

Slavia moet volgende schietschijf worden van Ajax, Farioli put hoop uit Arena-duel

Vandaag om 13:00

ADVERTORIAL - Ajax staat na een uitstekende eerste speelronde in de Europa League bovenaan in de competitie en het is de taak aan de ploeg van Francesco Farioli om die plek te behouden na het duel met Slavia Praag. Tegen RKC werden in het weekend nog 23 schoten gelost en TOTO staat klaar voor een volgende Europese avond van de Amsterdammers! 

Schietschijf van Waalwijk naar Praag

Ajax wist vorige week maar liefst met 4-0 van Besiktas te winnen en had het weekend daarop ook geen kind aan RKC op bezoek in Waalwijk. Met 23 schoten, waarvan vier op doel, werd eenvoudig met 0-2 gewonnen. De ploeg van Farioli is bezig aan een sterke reeks en is nu zelfs met een wedstrijd minder gespeeld boven Feyenoord te vinden in de Eredivisie. Tegen Besiktas werden zelfs negen schoten op doel gelost.

TOTO staat klaar met de Lekker Man-special: een verhoogde quotering die voor alle spelers beschikbaar is en een maximale inleg van maar liefst €20 kent! Weet Ajax tegen Slavia Praag vier of meer keer op doel te schieten? Dan pak je een verhoogde quotering van 2.50! Normaliter staat deze quotering rond de 1.90.

Ajax kan de perfecte start in de Europa League een uitstekend vervolg geven met een tweede zege in Praag. Bovendien zijn de Amsterdammers met een volgende overwinning al bijna zeker van de play-offs in Europa.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust