Bosz rekent op De Jong na rustperiode

Bosz rekent op De Jong na rustperiode: aanvoerder moet pieken tegen 'PSV van Portugal'

Vandaag om 13:00
Laatste update: om 13:06

ÁDVERTORIAL - Het gaat PSV voor de wind in de Eredivisie, maar dinsdagavond staat de koploper van Portugal voor de deur in de Champions League. Trainer Peter Bosz gaf aanvoerder Luuk de Jong rust in het weekend en rekent nu op de ervaren spits. TOTO richt de Lekker Man-special op de 34-jarige spits die voor de goals moet zorgen!

'MVP' van Nederland blijft gaan

Met 29 doelpunten en vijftien assists reeg De Jong de individuele prijzen aan elkaar. Naast een gedeelde topscorerstitel werd de spits ook Speler van het Jaar en die vorm wordt tot dusver doorgetrokken. Met drie goals en vier assists is de spits weer bijna altijd betrokken bij treffers van PSV. De wedstrijd tegen Sporting zal voor PSV een goede krachtmeting zijn: de Portugese koploper beleeft een soortgelijk seizoen als de Eindhovenaren met een hoog doelsaldo en geen puntenverlies.

TOTO staat klaar met de Lekker Man-special: schiet (of kopt) De Jong minstens één keer op doel tegen Sporting Portugal? Dan pak je een verhoogde quotering van 2.00! Normaliter ligt deze quotering rond de 1.40. De LMS is beschikbaar voor alle spelers vanaf 18 jaar en de maximale inleg voor de actie bedraagt €20.

Klik hier om de Lekker Man-special te spelen bij TOTO! 

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust