Sneijder ziet het somber in voor Priske: 'Geen chemie, het zal niet lang duren'

Boulahrouz ziet Feyenoorder teleurstellen onder Priske: 'Hij doet maar wat'

Vandaag om 21:44

Wesley Sneijder denkt dat het verblijf van Brian Priske bij Feyenoord van korte duur zal zijn. De recordinternational van het Nederlands elftal ziet geen chemie bij de Rotterdammers en denkt dat dat de oefenmeester duur zal komen te staan. Ook Khalid Boulahrouz ziet weinig perspectief bij Feyenoord.

Boulahrouz is van mening dat Priske in een 'gespreid bedje' terechtkwam bij Feyenoord. "Het fundament staat, alles loopt. Natuurlijk zijn er twee belangrijke spelers vertrokken (Mats Wieffer en Lutsharel Geertruida, red.), maar als je nu kijkt naar Lotomba, bijvoorbeeld. Die rechterkant, daar komt helemaal niets vandaan. Geen automatismen, niks. Ik wil niet zeggen dat het de schuld van de trainer is, maar hij is wel verantwoordelijk", aldus de voormalig speler van onder meer HSV, Chelsea en Feyenoord in Rondo.

"Slot is een trainer die een speler naar zijn hand kan zetten", gaat Boulahrouz in op het verschil tussen Priske en Slot. "Als je naar zijn team kijkt, dan weet je dat er automatismen zijn, er vastigheid is in het opbouwen en het aanvalsspel. Het is duidelijk, ook voor de spelers in het veld is het duidelijk wat ze moeten doen. Daardoor geen spelers beter spelen."

Dat Feyenoord geen grote namen heeft aangetrokken, zegt volgens Boulahrouz niets. "Wij wisten toch ook niet wie Minteh was? Wie Trauner was, wie Hancko was, wie Paixão was, maar die presteerden wel allemaal onder zijn (Slot, red.) dienst. Als je nu gaat kijken… Paixão die doet maar wat. Er is geen vastigheid in het elftal."

Sneijder sluit zich aan bij de woorden van Boulahrouz en vreest dat het verblijf van Priske bij Feyenoord van korte duur is. "Absoluut, hier zie je gewoon… er is geen chemie. Het zal niet lang duren, dan is het ook voor hem over", stelt de voormalig middenvelder, die niet denkt dat Priske het tij gaat keren. "Nee, daar heb je resultaten voor nodig, daar moet je wedstrijden voor winnen, om dat weer te gaan genereren."