Elia zorgt voor verbazing bij amateurs

Elia wekt verbazing bij amateurs: 'De emoties zitten nu hoog bij Eljero'

Vandaag om 11:43
Laatste update: om 11:45

Eljero Elia heeft afgelopen weekend voor verbazing gezorgd bij eersteklasser FC Skillz, waar hij voor het eerst in de competitie in de basis begon. De oud-prof was gefrustreerd na zijn wissel in de rust en besloot om het sportpark te verlaten. 

In de rust van het duel met stadgenoot HVV verliet Elia voor het oog van verbaasde toeschouwers het sportpark van FC Skillz. Achteraf bleek dat hij in de rust werd gewisseld en dit schoot bij de voormalig profvoetballer in het verkeerde keelgat. 

"De emoties zitten nu hoog bij Eljero", laat voorzitter Terry Konings optekenen door het Algemeen Dagblad. "In zulke gevallen is het het beste om de emoties eerst wat te laten bezinken. Ja, en dan dinsdag met elkaar aan tafel te gaan zitten."

Na afloop werd ook trainer Oussama Bekkaoui gevraagd naar het incident met Elia, die zijn thuisdebuut maakte in de competitie. "Ik heb de beslissing van die wissel als trainer genomen en ik sta daar helemaal achter", vertelt Bekkaoui. "Zoiets doe je puur op basis van het spel. We zullen dit dinsdag verder oppakken

Beluister de nieuwste #DoneDeal over Ajax, PSV, Feyenoord, FC Twente en meer! (ft. Rens van Eijden)