Blind mist mogelijk CL-duel met Feyenoord

'Girona moet het mogelijk met Nederlander minder stellen tegen Feyenoord'

Vandaag om 07:39

Daley Blind moet mogelijk het Champions League-duel met Feyenoord laten schieten. De verdediger van Girona moest met een blessure naar de kant in het competitieduel met Celta de Vigo en het is niet bekend of hij hier op tijd van hersteld is.

Blind was in de eerste helft van de competitiewedstrijd van zondag tegen Celta de Vigo nog goed voor een assist, maar kort na rust moest hij naar de kant. De verdediger had last van zijn kuit en moest vervangen worden tijdens het duel dat uiteindelijk in 1-1 eindigde. Door de blessure is het niet bekend of Blind uiteindelijk fit genoeg is om woensdag tegen Feyenoord te spelen in de Champions League.

Feyenoord en Girona gaan woensdag proberen de eerste punten te halen in de Champions League. De Rotterdammers gingen in de eerste wedstrijd dik onderuit tegen Bayer Leverkusen (4-0) en de Spanjaarden verloren nipt op bezoek bij Paris Saint-Germain (1-0). Mocht Blind toch fit zijn is hij niet de enige Nederlander die Feyenoord tegen zal komen bij Girona. Sinds deze zomer spelen ook Donny van de Beek. Arnaut Danjuma en Gabriel Misehouy bij de Spaanse ploeg.