Memphis ziet invalbeurt in water vallen door rood Ramalho

Langste invalbeurt Memphis valt in het water door rode kaart voor oud-PSV'er

Vandaag om 07:19

Het Corinthians van Memphis Depay is er nog altijd niet in geslaagd om uit de de degradatiezone te klimmen. De Braziliaanse ploeg verloor in de nacht van zondag op maandag van Sao Paulo en daarbij was er een negatieve hoofdrol voor André Ramalho.

In de blessuretijd van de eerste helft ging het mis voor Corinthians. De bezoekers kregen via Fagner Lemos de eerste rode kaart van het duel en voormalig Ajax-beul Lucas Moura pakte met de penalty het cadeautje uit. Niet veel later was het Ramalho die ook met rood naar de kant kon. Corinthians moest door met negen en mede daardoor ging de ploeg van Ramalho en Memphis met 3-1 onderuit tegen Sao Paulo.

Memphis beleefde in de wedstrijd wel weer een hoogtepunt, want hij maakte zijn langste invalbeurt tot nu toe. De Nederlander kwam in minuut zestig in het veld, alleen kon ook hij het tij niet meer keren voor Cortinhians. Zijn coach Ramón Diaz vertelde onlangs dat Memphis op de goede weg is en hij van plan was om hem langer in te vallen. Daar heeft hij dus woord over gehouden. Cortinhians staat na de nederlaag nog altijd zeventiende en die plek betekent aan het eind van het jaar degradatie.

Beluister de nieuwste #DoneDeal over Ajax, PSV, Feyenoord, FC Twente en meer! (ft. Rens van Eijden)