Brobbey vindt wissel terecht: 'Ik had een lastige wedstrijd'

Brobbey vindt wissel terecht: 'Ik had een lastige wedstrijd'

Vandaag om 19:07
Laatste update: om 20:33

Brian Brobbey vindt dat hij terecht is gewisseld tegen RKC Waalwijk. De spits werd na een uur spelen vervangen door Chuba Akpom, en hoewel hij even baalde is hij erg blij met de 0-2 overwinning. 

ESPN-verslaggever Hans Kraay Jr. vraagt of Brobbey wel kan genieten van een overwinning nadat hij is gewisseld. "Zeker. Het zijn drie belangrijke punten." Ook wordt de aanvaller erop gewezen dat RKC een totaal andere tegenstander is dan Besiktas afgelopen donderdag. "Mij maakt het niet uit tegen wie we spelen, als ik maar in de basis sta. Ik had een lastige wedstrijd en kon mijn niveau niet halen."

Of Brobbey er de pest in had dat hij werd gewisseld? "Ja, je wil natuurlijk alles spelen. Maar ik heb ook geen doelpuntje gemaakt. Maar ik ben gewoon blij, want we hebben gewonnen."

Tot slot krijgt de Ajacied de vraag of ze weleens getraind heeft om met twee spitsen te spelen. "Ja, dat hebben we gedaan. Ik rekende er niet op dat we dit vandaag zouden doen en dat is ook niet gebeurd. Ik haalde niet mijn niveau en werd terecht gewisseld."