Kraay ziet twee Feyenoord-spelers als PSV-versterking

Kraay ziet slechts twee Feyenoord-spelers als aanwinst voor het PSV van Bosz

Vandaag om 12:35

Hans Kraay junior denkt niet dat veel spelers Feyenoord momenteel begeerd zouden worden door PSV. De ESPN-analist kwam niet verder dan twee, hooguit drie namen.

"Ik zat te denken: als je nu trainer van PSV bent en je keek naar NEC - Feyenoord, hoeveel spelers van Feyenoord wil je dan hebben? Ik kwam niet verder dan twee: Igor Paixão en Quinten Timber", zo vertelt Kraay bij Goedemorgen Eredivisie

Bram van Polen ziet nog een derde potentiële versterking voor PSV. "Nee, Bosz zou Thomas Beelen ook willen halen", weet het PEC Zwolle-icoon, die nog met de 23-jarige mandekker samenspeelde. "Bosz was echt gecharmeerd van hem. Ik weet dat PSV hem ook graag had zien komen van PEC Zwolle."

“Misschien dat Bosz dan drie spelers van Feyenoord zou willen", meent Kraay, waarna Milan van Dongen hem op nog een speler wijst. De presentator denkt dat de PSV-trainer ook om David Hancko zou staan te springen.

Feyenoord speelde zaterdag met 1-1 gelijk tegen NEC, terwijl PSV afrekende met Willem II (0-2). Het verschil tussen de soevereine koploper uit Eindhoven en de nummer vijf uit Rotterdam is daardoor al elf punten.