Ihattaren debuteert tegen Ajax in selectie RKC

Nieuws uit Waalwijk: Ihattaren debuteert tegen Ajax in wedstrijdselectie RKC

Vandaag om 12:08

Mohamed Ihattaren kan zondagmiddag uitgerekend tegen zijn oude club Ajax zijn debuut maken voor RKC Waalwijk. De 22-jarige spelmaker is door trainer Henk Fraser voor het eerst opgenomen in de wedstrijdselectie, weet ESPN.

Ihattaren streek pas een week geleden neer in het Mandemakers Stadion. De voormalig middenvelder van PSV, Juventus en Ajax speelde ruim twee jaar geleden zijn laatste officiële wedstrijd en leek tijd nodig te hebben om fit te worden. De afgelopen periode trainde hij echter hard voor zichzelf, met de hulp van een groot aantal specialisten. Zijn harde werk wordt nu al beloond met een plekje in de wedstrijdselectie van RKC.

Fraser zei begin deze week al dat hij zo snel mogelijk een beroep hoopt te doen op Ihattaren. "Geloof me, hij is verder dan menigeen denkt", benadrukte de oefenmeester tegenover Voetbal International. Mogelijk kan het gewezen toptalent zelfs dus minuten maken tegen zijn oude club Ajax. Het duel begint zondag om 16.45 uur. In gesprek met VoetbalPrimeur ging Ihattaren onlangs al in op zijn doelen.