Meegereisde Feyenoord-supporters niet mild na 'wanprestatie': 'Schaam je kapot!'

Feyenoord-fans laten van zich horen na nieuw puntenverlies: 'Schaam je kapot!'

28 september om 23:55

De Feyenoord-fans kunnen het vierde puntenverlies van hun club maar moeilijk verdragen. In Nijmegen speelden de Rotterdammers met 1-1 gelijk tegen NEC, waardoor de meegereisde uitsupporters van zich laten horen.

Vanuit het uitvak in De Goffert klinken zaterdagavond verschillende spreekkoren. De circa vijfhonderd meegereisde Feyenoord-supporters maken na afloop van het duel met NEC aan spelers én staf duidelijk dat het gelijke spel niet gewaardeerd wordt. "We willen bloed, zweet en tranen" en "schaam je kapot", klinkt het onder andere.

Brian Priske en Quinten Timber lieten op de persconferentie al weten er niet raar van op te kijken dat de meegereisde fans hun onvrede uiten. "Dat is wat erbij hoort", stelde Timber. "Kijk, Feyenoord is een topclub. Je moet presteren hier. De supporters komen helemaal hier naartoe voor ons, dus ik snap de reactie."

Priske sloot zich aan bij de woorden van zijn aanvoerder. "Ik accepteer het, het hoort bij voetbal. We moeten de druk omarmen. Het is normaal dat de fans hun emoties laten zien na een wedstrijd."