Driessen geconfronteerd met foute voorspelling over Ajx

Driessen doet foute voorspelling over Ajax: 'Daarom is dit zo'n kutprogramma'

Vandaag om 10:42

Valentijn Driessen had het niet bij het rechte eind wat betreft zijn voorspelling voor de wedstrijd tussen Ajax en Besiktas. De chef voetbal van de Telegraaf dacht dat de Amsterdammers zouden verliezen en daar werd hij in Vandaag Inside nog even op gewezen.

In het programma liet presentator Wilfred Genee een fragment zien waarin Driessen zijn voorspelling gaf over Ajax - Besiktas. "Zij hebben individueel zoveel kwaliteit lopen en beschikken ook over veel spelers die een doelpunt kunnen maken." Die voorspelling pakte uiteindelijk niet goed uit, aangezien de Amsterdammers met 4-0 over de bezoekers uit Turkije heen walsten.

Driessen slaat na het fragment terug naar de presentator Genee. "Daarom is dit gewoon een kutprogramma. Ik kom hier zo vaak, maar er is geen enkele loyaliteit naar mij", grapt de journalist tijdens de uitzending. "Iedere keer worden er dit soort dingen uitgehaald. Er wordt zelfs vijfhonderd euro voor betaald om dit fragment bij De Telegraaf weg te halen. Daar zie ik niks van."

Beluister de nieuwste #DoneDeal over Ajax, PSV, Feyenoord, FC Twente en meer! (ft. Rens van Eijden)