Vermoedelijke opstelling PSV voor duel met Willem II

Vermoedelijke XI PSV: Bosz hakt lastige knopen door voor Brabants onderonsje

Vandaag om 07:41

Een Brabants onderonsje in Tilburg: PSV gaat zaterdagmiddag op bezoek bij Willem II. Trainer Peter Bosz krijgt steeds meer keuze en moet gaan puzzelen met zijn opstelling.

Sergiño Dest, Hirving Lozano en Fredrik Oppegård kampen met blessures en zijn er niet bij tegen Willem II. Dat geldt wel voor Richard Ledezma, die vrijdag weer volledig heeft meegetraind. Het ligt niet in de lijn der verwachting dat de Amerikaan zal starten. Mauro Júnior maakte vorige week na lang blessureleed zijn rentree op rechtsback. De Braziliaan lijkt ook tegen Willem II aan de aftrap te verschijnen.

De achterhoede kent verder geen verrassingen. Matteo Dams, door Bosz definitief overgeheveld naar de A-selectie, is de linksback. Op het middenrif klopt Ismael Saibari nadrukkelijk op de deur. Het powerhouse lijkt de kans van Bosz te krijgen, waardoor Guus Til op de bank begint. Voorin moet de oefenmeester kiezen tussen de steeds fitter wordende Noa Lang of Malik Tillman, die vorige week twee keer scoorde tegen Fortuna. Laatstgenoemde lijkt voor het duel met Willem II een streepje voor te hebben.

Willem II en PSV trappen zaterdag om 16.30 uur af. De Eindhovenaren zijn nog foutloos in de Eredivisie.

Vermoedelijke opstelling PSV: Benítez; Mauro Júnior, Flamingo, Boscagli, Dams; Schouten, Veerman, Saibari; Bakayoko, De Jong, Tillman

Beluister de nieuwste #DoneDeal over Ajax, PSV, Feyenoord, FC Twente en meer! (ft. Rens van Eijden)