Danjuma gaat in op interesse van Feyenoord

Danjuma kon terugkeren naar Eredivisie: 'Ik vond het niet de juiste stap'

Vandaag om 18:34

Arnaut Danjuma kon vorig seizoen terugkeren in de Eredivisie, maar hij besloot om niet in te gaan op de interesse van Feyenoord. Eerder speelde de aanvaller bij NEC, maar hij vond een overstap naar Nederland 'niet de juiste stap'.

"Dat was toen Arne Slot nog trainer was", steekt Danjuma van wal bij ESPN. "Ik heb ook met Slot gesproken in die tijd. Ik ben fan van zijn speelwijze, maar ik vond het destijds nog niet de juiste stap voor mij."

Of Danjuma interesse heeft in een mogelijke transfer naar Liverpool, waar Slot op dit moment aan het roer staat? "Ik heb bij Everton gespeeld, dus dat ligt gevoelig", reageert de 6-voudig Oranje-international lachend. "Maar als er een grote club komt, ga je als ambitieuze speler altijd praten. Ik denk dat weinig mensen 'nee' zegt tegen Liverpool."

Afgelopen zomer maakte Danjuma de overstap van Villarreal naar Girona, waar hij goed op zijn plek zit. "Het is naast het voetbal ook een hele mooie plek om te wonen, dus het is goed", vertelt de aanvaller. "Ik ben door Villarreal verhuurd, omdat ik met Girona Champions League kan spelen. Ik heb een goede band met de club, dus ze gunnen mij deze stap. Daarnaast kan het voor henzelf ook lucratief zijn, omdat ik mij ook internationaal kan laten zien."

Beluister de nieuwste #DoneDeal over Ajax, PSV, Feyenoord, FC Twente en meer! (ft. Rens van Eijden)