Van Bronckhorst geeft uitleg over absentie Immobile tegen Ajax

Van Bronckhorst geeft opvallende reden voor ontbreken van sterspeler tegen Ajax

26 september om 21:17
Laatste update: 26 september om 21:29

Giovanni van Bronckhorst heeft uitgelegd waarom hij zijn topspits Ciro Immobile op de bank heeft gezet tegen Ajax. De tot nu toe succesvolle coach van Besiktas geeft aan dat hij de Italiaan rust wilde geven en het talent Mustafa Hekimoglu de kans wilde geven.

Bij Ziggo Sport kreeg Van Bronckhorst de vraag over de absentie van de voormalig Serie A-topscorer. "Immobile heeft alles gespeeld tot nu toe en we hebben een brede selectie. Met Mustafa (Hekimoglu red.) hebben we een spits die heel talentvol is en vandaag ook heel goed kan spelen. Het is voor mij ook zaak om in deze drukke periode spelers te sparen. Het is ook goed om Immobile op de bank te hebben zodat je nog iemand kan inbrengen."

Van Bronckhorst is erg goed gestart bij Besiktas en daar is de coach maar wat blij mee. "Ik heb zeker het idee dat we hier iets moois aan het neerzetten zijn. Het draait dan wel om resultaat, maar daar werk je ook aan met je team en staf. Dat het gepaard gaat met goede resultaten is daarin natuurlijk belangrijk. Dat probeer ik te bereiken en dat gaat tot nu toe goed, maar hier begint gewoon weer een nieuwe wedstrijd."