ESPN Compleet nu zeven dagen gratis bij CanalPlus

Uitduels voor PSV, Ajax en Feyenoord: bekijk speelronde 7 gratis via CANAL+

Vandaag om 08:00
Laatste update: om 14:05

ADVERTORIAL - De Eredivisie heeft dit weekend weer genoeg spektakel te bieden, met onder meer uitduels voor de traditionele top 3 én een clash tussen de nummer 2 en 3 van de ranglijst. Dit alles volg je live bij ESPN Compleet, nu zeven dagen gratis via CANAL+.

Koploper PSV is nog altijd zonder puntenverlies en gaat op bezoek bij provinciegenoot Willem II, terwijl voor Feyenoord en Ajax uitduels met respectievelijk NEC en RKC Waalwijk op het programma staan. Dé eyecatcher van het weekend? Toch wel AZ dat zondagavond FC Utrecht ontvangt; een duel tussen de nummers 2 en 3 van de Eredivisie!

Met het uitgebreide aanbod van CANAL+, inclusief ESPN Compleet, volg je deze wedstrijden live en in topkwaliteit. Bovendien kun je nu de eerste zeven dagen gratis genieten van alle CANAL+-diensten. Dit is hét moment om kennis te maken met de mogelijkheden die CANAL+ je biedt!

Meld je nu aan bij CANAL+ en kijk de eerste zeven dagen gratis!

Alles-in-één: Voetbal, films, series en meer

CANAL+ is niet zomaar een streamingdienst. Naast het volledige aanbod van ESPN Compleet, waarmee je alle Eredivisie-wedstrijden live kunt zien, biedt CANAL+ ook een indrukwekkende selectie van meer dan 75 tv-zenders. Van awardwinnende films tot de beste Europese series, er is voor ieder wat wils. Of je nu een diehard sportfan bent of in de stemming bent voor een filmavond met het gezin, bij CANAL+ heb je alles binnen handbereik.

Dit alles komt samen in één handige app, waarmee je op al je devices kunt kijken. Of je nu voor de tv zit, onderweg bent met je tablet of je smartphone gebruikt, met CANAL+ kijk je altijd en overal waar het jou uitkomt. En het mooiste? Direct na het aanmelden kijk je naar alles wat CANAL+ te bieden heeft, je hoeft de aftrap van je favoriete club dus niet te missen!

Volg de Eredivisie live met ESPN Compleet

Voor de echte voetbalfan is ESPN Compleet een must-have. Met dit uitgebreide sportpakket, dat standaard is inbegrepen in het CANAL+ abonnement, hoef je geen seconde van de Eredivisie te missen. Elke wedstrijd wordt live uitgezonden, van de topwedstrijden tussen de grootste clubs tot de verrassingen van de kleinere teams. Ook als je een wedstrijd hebt gemist, kun je tot 7 dagen na de uitzending de wedstrijd terugkijken. Geen spoilers, geen haast – jij bepaalt wanneer je kijkt! 

En het aanbod stopt niet bij de Eredivisie. Met ESPN Compleet krijg je ook toegang tot andere grote sportcompetities en toernooien, zodat je altijd op de hoogte bent van het laatste sportnieuws en de spannendste momenten in de sportwereld.

Meld je nu aan bij CANAL+ en kijk de eerste zeven dagen gratis!

Flexibel en betaalbaar: Maandelijks opzegbaar voor slechts €14,95

Het beste van alles? CANAL+ is niet alleen uitgebreid, maar ook flexibel en betaalbaar. Voor slechts €14,95 per maand krijg je toegang tot meer dan 75 tv-zenders, films, series en natuurlijk ESPN Compleet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar, dus je zit nergens aan vast. Je kunt altijd kiezen wat het beste bij jouw kijkbehoeften past.

Twijfel je nog? Probeer CANAL+ nu 7 dagen gratis uit en ontdek zelf hoe makkelijk en goedkoop het is om al je favoriete content, inclusief de Eredivisie, live te streamen. Of je nu kijkt op je smart-tv, telefoon of tablet, met CANAL+ mis je geen enkel moment van het seizoen.

Download de app en mis niets meer!

Ben je klaar om de spanning van de Eredivisie op de voet te volgen? Download dan vandaag nog de CANAL+ app op al je devices en begin met kijken. Of je nu thuis op de bank zit of onderweg bent, met één druk op de knop geniet je van de beste sport, films en series.

Dus waar wacht je nog op? Met de flexibele en betaalbare abonnementen van CANAL+ kijk je wanneer en waar jij wilt. Mis geen enkel doelpunt meer en geniet van de beste voetbalcompetitie van Nederland. Probeer het nu 7 dagen gratis en ervaar het zelf!

Meld je nu aan bij CANAL+ en kijk de eerste zeven dagen gratis!