Van Wolfswinkel looft 'fantastische' Unnerstall

Van Wolfswinkel looft 'fantastische' teamgenoot: 'Hoop niet dat hij hier blijft'

25 september om 23:59

Ricky van Wolfswinkel heeft enorm genoten van Lars Unnerstall tegen Manchester United. De Duitse doelman had een groot aandeel in het fantastische 1-1 gelijkspel van FC Twente op Old Trafford.

"Ik hoop dat we hem (Unnerstall, red.) meekrijgen in het vliegtuig en dat hij niet hier blijft", lacht Van Wolfswinkel voor de camera van ESPN. "Wij kunnen altijd terugvallen op een geweldige Unnerstall. Zeker in dit soort wedstrijden heb je hem ook gewoon heel hard nodig en dat is geen schande", vervolgt de routinier.

Van Wolfswinkel is al een lange tijd zeer gecharmeerd van zijn doelman. "Sommige ballen die hij pakt, dat is natuurlijk ongekend. We zeggen het al drie jaar lang. Het wordt een beetje saai, het is net als Erling Haaland die elke keer weer een hattrick maakt. Unnerstall laat elke keer weer zien hoe goed hij is."

"Het is voor ons ook echt genieten. Er zijn maar weinig keepers die zulke ballen elke keer weer eruit halen. De Twente-supporters zingen altijd een geweldig lied voor hem en dat verdient hij van harte", besluit Van Wolfswinkel.