Lof voor 'Feyenoord-jonkies'

Lof voor 'Feyenoord-jonkies': 'Ze gaan schitteren als de grote talenten in Europa'

Vandaag om 14:58

In-Beom Hwang is ervan overtuigd dat het goed gaat komen met Feyenoord. De zomerse aanwinst van de Rotterdammers maakt een goede indruk tijdens zijn eerste wedstrijden en is onder de indruk van het niveau van de spelersgroep.

"We hebben een vrij jonge groep, ik ben één van de oudere spelers", begint Hwang op de online kanalen van Feyenoord. "Ik moet de jongere spelers helpen, want ik weet zeker dat ze gaan presteren en schitteren als de grote talenten in Europa", vervolgt Hwang die afgelopen zomer voor acht miljoen euro werd overgenomen van Rode Ster Belgrado.

"Op de trainingen kon ik al zien dat er enorm veel kwaliteit in de groep zit. Zolang we keer op keer drie punten blijven pakken, komt het wel goed met ons. Ik heb vertrouwen in elk van mijn ploeggenoten", besluit Hwang.

De 28-jarige Zuid-Koreaan viel zowel tegen Bayer Leverkusen als tegen NAC Breda positief op. In de Nederlandse media verdiende hij meteen veel lof voor zijn prestaties. Hwang lijkt naast aanvoerder Quinten Timber een zekerheidje te zijn op het Feyenoord-middenveld.