Hoofdrol voor Teze in Frankrijk

Hoofdrol voor Teze in Frankrijk: 'Maar hij heeft wel nog tijd nodig'

Vandaag om 12:23

Jordan Teze kan rekenen op complimenten van AS Monaco-coach Adi Hütter. De Nederlander maakte afgelopen weekend tegen Le Havre zijn eerste treffer voor de Monegasken. Teze benadrukt zelf dat hij gelukkig is bij zijn nieuwe club.

Nadat Teze negentig minuten op de bank bleef toen Monaco midweeks van FC Barcelona won in de Champions League, mocht de oud-PSV'er tegen Le Havre wel in de basis beginnen. Na negen minuten nam de rechtsback de openingstreffer voor zijn rekening. "Na de wedstrijd tegen Lens was dit pas de tweede keer dat hij in de basis stond", begint trainer Hütter tegenover de clubkanalen over Teze. "Ik ben blij voor hem dat hij heeft gescoord."

"Het is namelijk nooit makkelijk om als nieuweling bij een nieuwe club te komen", gaat Hütter verder. "Jordan heeft nog tijd nodig om in zijn beste vorm te raken, maar hij speelde een behoorlijk goede wedstrijd."

Teze is zelf ook blij met zijn hoofdrol. "Ik ben erg blij dat ik voor dit geweldige team mag spelen. We speelden goed vandaag (zondag, red.), ook al was het einde van de eerste helft niet goed. Maar uiteindelijk hebben we gewonnen en de drie punten gepakt, dat is het belangrijkste."

Beluister de nieuwste #DoneDeal over de comeback van Ihattaren en buitenkansjes voor PSV en Ajax (ft. Bram Bakker)!