Slot ontvangt mooi compliment van Alexander-Arnold

Lof voor Slot uit Liverpool-selectie: 'Echt verfrissend om zo'n manager te hebben'

Vandaag om 11:55

Trent Alexander-Arnold is zeer te spreken over de hulp die hij bij Liverpool krijgt van manager Arne Slot. De rechtsback wil graag een nog betere verdediger worden en daar helpt Slot hem nadrukkelijk bij.

Na afloop van de zege op Bournemouth van zaterdag (3-0) doet Alexander-Arnold een boekje open over zijn dynamiek met Slot. "We hebben het over mijn doelen  gehad. Ik zei tegen hem dat ik de verdediger wil worden waar niemand in Europa tegen wil spelen", begint de Engels international. "We zijn het eens geworden over het feit dat de manager streng voor me zou zijn."

"Als een aanvaller me voorbij speelt en me passeert, dan zal hij dat in meetings aangeven en zeggen dat dit niet mag gebeuren", gaat Alexander-Arnold verder over Slot. "We bespreken elke wedstrijd samen na en hij benadrukt mijn verbeterpunten. Zelfs na de wedstrijd tegen AC Milan (die Liverpool met 1-3 won, red.) hebben we ongeveer twintig fragmenten bekeken en besproken wat ik goed deed en beter had kunnen doen."

Vervolgens deelt Alexander-Arnold een mooi compliment uit aan Slot. "Het is echt verfrissend om een ​​manager te hebben die me helpt, begeleidt en leert hoe ik een betere speler kan worden. Ik ben iemand die wil leren en iemand die ernaar streeft om de beste te zijn."

Beluister de nieuwste #DoneDeal over de comeback van Ihattaren en buitenkansjes voor PSV en Ajax (ft. Bram Bakker)!