El Khayati ziet het niet zitten in Priske

'Ik heb geen goed gevoel bij Priske, hij probeert álles te veranderen'

Vandaag om 00:05

Abdenasser El Khayati heeft geen goed gevoel bij Feyenoord-trainer Brian Priske. In FC Rijnmond geeft de analist aan niet gecharmeerd te zijn van de wijze waarop Priske 'alles wil veranderen'. Ook de uitspraken die de trainer over zijn spelers deed vallen niet in goede aarde.

"Natuurlijk is het nu makkelijk om te zeggen dat er niets in zit, na zo'n oorwassing, maar ik heb het al vanaf het begin van het seizoen gezegd… heel eerlijk, ik heb gewoon geen goed gevoel bij Priske", vangt El Khayati aan. "Hij probeert álles te veranderen. De formatie, hij riep vanaf het begin al dat hij anders wil spelen, maar ook dat hij meer kwaliteit nodig heeft. Dat is prima, maar je kunt het beter achter de schermen houden. Dat doet ook weer wat met een spelersgroep. Zeker tegenwoordig, je hoort alles, je ziet alles, je krijgt alles mee."

"Achter de schermen kom je er al snel achter of iets kan of niet kan, en uiteindelijk moet je door", is de voormalig speler van onder meer ADO Den Haag kritisch. "Of ze nou komen of niet komen: je moet door met de spelersgroep. Komt er een kwalitatief goede speler bij die de trainer graag wil hebben, dan is dat mooi meegenomen. Zo niet, dan moet je het doen met wat je hebt. Als je dan dat soort dingen gaat roepen, kan dat voor wrijving zorgen in een kleedkamer."