Verweij laat nieuw Perisic-geluid horen bij Ajax

Verweij laat nieuw Perisic-geluid horen: 'Heb het Alex Kroes persoonlijk gevraagd'

Vandaag om 18:26
Laatste update: om 18:43

Ivan Perisic is enkel aangeboden bij Ajax. De Kroaat maakte bij zijn presentatie bij PSV bekend dat hij ook gesprekken heeft gevoerd met de Amsterdamse concurrent, maar clubwatcher Mike Verweij weet dat er 'absoluut geen sprake was' van een move naar Ajax.

"Ajax heeft me tien dagen geleden ook benaderd. We kwamen er niet uit. Ze zeiden dat ze dezelfde groep wilden houden tot januari", zo vertelde Perisic op zijn eerste persconferentie als speler van PSV. Volgens Voetbal International is de Kroatisch international slechts aangeboden bij Ajax. Verweij beschikt over dezelfde informatie. "Hij is aangeboden begin september", zo begint de journalist van De Telegraaf in Kick-off.

"Op 4 of 5 september heb ik Alex Kroes persoonlijk gevraagd of het klopt dat ze Perisic zouden halen. Daar was alleen absoluut geen sprake van", zegt Verweij, die stelt dat Ajax niet toehapte op de mogelijkheid om Perisic te halen. Valentijn Driessen noemt dat 'een heel verstandige keuze'. "Ten eerste: die gozer kost veel te veel geld. Hij is daarnaast ook nog geblesseerd geweest. Deze man gaat PSV helemaal niks geven."

Beluister de nieuwste #DoneDeal over de comeback van Ihattaren en buitenkansjes voor PSV en Ajax (ft. Bram Bakker)!