Frimpong over Feyenoord

Frimpong countert na constatering over Feyenoord: 'Dat mag je niet zeggen'

Vandaag om 06:58

Jeremie Frimpong wil niets weten van een walk in the park tegen Feyenoord. Bayer Leverkusen won donderdagavond met 0-4 in De Kuip, toch heeft de Oranje-international bemoedigende woorden voor de Rotterdammers.

Frimpong speelde met twee assists een belangrijke rol in het duel met Feyenoord. Na afloop wordt hem door Ziggo Sport voorgelegd dat het een walk in the park was voor Leverkusen. "Nee, dat mag je niet zeggen", countert Frimpong. "Feyenoord was een moeilijke tegenstander, we moesten op ons best zijn. En dat waren we ook. We waren er gewoon klaar voor, we wilden ons niveau laten zien en dat hebben we gedaan. We willen ons dit seizoen opnieuw laten zien."

Voor Frimpong was het donderdag opnieuw een mooie ervaring in De Kuip. In het stadion van Feyenoord maakte hij afgelopen juni zijn eerste interlandgoal. "Ik raakte wel gemotiveerd toen ik naar De Kuip kwam vanwege de ervaringen die ik heb bij de nationale ploeg", erkent hij. "Nu wil ik hier alleen nog shirtje ruilen met Quinten Timber, maar dat gaan we zo bespreken."

De eindstand stond in de rust al op het scorebord. In de tweede helft nam Leverkusen gaf terug, al weigert Frimpong dat toe te geven. "We wisten dat Feyenoord na rust gas zou gaan geven, vanwege de stand. We moesten toen de wedstrijd goed uitspelen, solide staan."