Priske verrast door wanprestatie van Feyenoord

Priske verrast door wanprestatie Feyenoord in Champions League: 'Maar zie ook positieve dingen'

19 september om 21:42
Laatste update: 19 september om 22:20

Brian Priske is niet geschokt maar verrast door de prestatie van Feyenoord tegen Bayer Leverkusen. De trainer ziet dat de Rotterdammers zijn ‘afgestraft’, maar hij merkt ook een aantal positieve punten op aan de wedstrijd.

"Ik ben zeker verrast. Hoe we de doelpunten tegen kregen en hoe we spelen tijdens die vier momenten", vertelt een verraste Priske tegenover Ziggo Sport na de oorwassing tegen Bayer Leverkusen. "Want ik denk dat het echt draaide om vier momentopnames, waarin ze ons fors straffen. Vooral die eerste twee doelpunten, dat kun je echt niet laten gebeuren in de Champions League."

Priske noemt het duel met Leverkusen een 'afstraffing' en ziet in dat Feyenoord heel rap zal moeten verbeteren. "We zijn zeker afgestraft, maar ik probeer ook altijd te kijken naar hoe het beter kan. Morgen zullen we de beelden zien en dan moeten we gaan verbeteren. Dat moet ook snel gebeuren."

Toch kijkt Priske ook positief naar de verliespartij van Feyenoord. "Het klinkt raar om te zeggen, maar er zaten ook een aantal goede momenten in deze wedstrijd. Twee afgekeurde goals en een aantal hele mooie aanvallen, maar we geven het door die vier momenten dan helemaal weg. Kijkend naar het resultaat was het inderdaad geen goede wedstrijd."

Uitblinker

Priske zag ook in debutant In-Beom Hwang nog een uitblinker bij Feyenoord. "Hij speelde erg goed, vooral de tweede helft. Hij heeft nog helemaal niet veel met ons meegetraind, maar we wisten al wel dat hij een geweldige versterking zou zijn. Hij heeft al veel ervaring in de Champions League en je ziet dat ook aan de manier waarop hij speelt vandaag. Hij heeft de kwaliteiten en dat hebben we vandaag gezien."