Perisic wil zo snel mogelijk aan de bak bij PSV en biedt Bosz oplossing voorin

Goed nieuws voor Bosz: gretige Perisic biedt mogelijk oplossing voor blessure

19 september om 20:41

Ivan Perisic zit mogelijk komend weekend al bij de wedstrijdselectie van PSV. Volgens het Eindhovens Dagblad heeft de Kroaat reeds meegetraind, omdat hij zo snel mogelijk aan de bak wil. 

Zelf wenst Perisic zich zo snel mogelijk bij de wedstrijdselectie voegen, iets wat gezien de blessure van Hirving Lozano welkom zou zijn. Perisic heeft inmiddels een uitlooptraining achter de rug en begint op vrijdag met de groepstraining bij de Eindhovenaren, die in hem dan ook de voorlopige vervanger van Lozano zien. De Mexicaan kampt met een spierblessure en wanneer hij exact terug zal zijn is vooralsnog onduidelijk. 

De 35-jarige Perisic is een speler die op meerdere posities uit de voeten kan. Zo speelde hij de meeste wedstrijden in zijn loopbaan als linksbuiten, maar kan hij ook als wingback uit de voeten en speelde hij ook regelmatig aan de rechterkant. Perisic zal nog niet inzetbaar zijn tijdens de groepswedstrijden in de Champions League, aangezien hij nog niet ingeschreven is, maar in de Eredivisie hoopt Peter Bosz hem snel in te kunnen zetten.