Feyenoord in kolkende Kuip tegenover Leverkusen

Feyenoord moet volgende tik uitdelen aan Leverkusen, Kuip klaar om te kolken

Vandaag om 14:00

ADVERTORIAL - Het is donderdag en dat betekent dat Feyenoord vanavond in actie komt in de Champions League. De Rotterdammers nemen het in de eigen Kuip op tegen het imponerende Bayer Leverkusen, maar er liggen zeker kansen voor de ploeg van Brian Priske. Bookmaker Unibet staat klaar voor een hoofdrol van Santiago Gimenez, die dit seizoen zijn moyenne van vorig jaar zal proberen te evenaren. 

Ideale timing voor meevaller

Feyenoord is de Eredivisie verre van ideaal begonnen, maar in De Kuip kan de ploeg zich op Europese avonden naar een topniveau voetballen. De afgelopen jaren was AS Roma vaak de achilleshiel van de ploeg; zo werd onder meer de finale van de eerste editie van de Conference League verloren. Feyenoord liet vorig seizoen al goed spel zien tegen Atlético Madrid en Leverkusen liep al averij op in de Bundesliga.

Unibet heeft een Boosted Odd klaarstaan voor Gimenez: weet de Mexicaan te scoren of een assist te geven tegen Die WerkselF? Dan pak je een verhoogde odd van 3.00! Bovendien heeft Unibet een andere speciale actie lopen: de zogeheten Gouden Wissel!

Hoe werkt de Gouden Wissel?

1. Je zet €5 in op bijvoorbeeld Santiago Giménez (odd 2.90)
2. Giménez scoort niet en wordt gewisseld voor Ayase Ueda
3. Ueda scoort
4. Je krijgt direct je €5 inzet terug en binnen 72 uur de netto-winst uitbetaald: €9,50
NB: Scoort Giménez wel? Dan krijg je natuurlijk gewoon je inzet + winst direct uitbetaald (€14,50)

Klik hier om de Gouden Wissel te spelen!

Nog geen speler bij Unibet?

Ook voor nieuwe spelers heeft Unibet een welkomstactie klaarstaan: pak 50x je inleg wanneer Feyenoord scoort tegen Bayer Leverkusen! Hieronder lees je hoe de actie werkt:

- Ga naar de website van Unibet via één van de links in dit blok en maak een nieuw account aan
- Zorg ervoor dat je het account verifieert en doe vervolgens een storting
- Na de storting ontvang je de x50 boost van Unibet
- Ga naar de wedstrijd Feyenoord - Bayer Leverkusen en zet in op 'Totaal aantal doelpunten door Feyenoord: meer dan 0.5'
- De welkomstactie is voor spelers van 24 jaar en ouder en de maximale inzet bedraagt €1

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust