50x je inleg bij winst Feyenoord op Bayer Leverkusen!

Giménez en Paixão in de schijnwerpers tegen Leverkusen; TOTO pakt uit met acties!

Vandaag om 18:00
Laatste update: om 17:57

ADVERTORIAL - Feyenoord trapt donderdagavond de Champions League-campagne af met de nieuwe opzet van het toernooi en ontvangt thuis Bayer Leverkusen. De ploeg van Xabi Alonso stal het afgelopen seizoen voetbalharten in de Bundesliga, maar Die Werkself gingen dit seizoen al vroeg in de fout en in De Kuip is alles mogelijk. TOTO staat klaar voor deze Europese kraker! 

Nu of nooit voor Gimenez

Santiago Gimenez werd bij zijn komst naar Feyenoord in 2022 warm ontvangen en dat betaalde zich direct uit: met vijftien goals en drie assists in zijn eerste seizoen werd de Mexicaan een belangrijke schakel bij de Rotterdammers en in de eerste helft van het daaropvolgende seizoen stond er geen maat op de goaltjesdief. Dit seizoen staat de teller op twee goals en een assist na vier wedstrijden en moet Gimenez diezelfde vorm zien te pakken. De aanvaller weet hoe het is om te presteren in Europa en maakte al indruk in de Conference League.

De Mexicaan zal voor zijn aanvoer vooral rekenen op twee namen: Igor Paixão en Quinten Timber. De Braziliaan was al goed voor twee goals én twee assists in de Eredivisie en blijft een gevaar op de linkerflank. Timber heeft zichzelf in Oranje gespeeld en moet als nieuwe aanvoerder leiding geven. Scoort Gimenez op een assist van Paixão of Timber? Dan pak je maar liefst acht keer je inleg!

Meer vertrouwen in Paixão? TOTO staat klaar met de Lekker Man-special: een schot op doel van de linksbuiten levert je een quotering van maar liefst 2.00 op! Normaliter ligt deze quotering rond de 1.66. De LMS is beschikbaar voor alle spelers vanaf 18 jaar en bedraagt een maximale inleg van €20. 

Nog geen speler bij TOTO?

TOTO staat voor nieuwe spelers klaar met een fraaie welkomstactie: pak 50x je inleg wanneer Feyenoord in eigen huis van Bayer Leverkusen wint! Hieronder lees je hoe de welkomstactie werkt.

1. Maak een account aan via een van de links in dit blok. Vul je persoonlijke gegevens in en het account is zo aangemaakt
2. Stort €10 en claim de bonus. Storten gaat gewoon via iDEAL. Belangrijk om te onderstrepen: activeer de bonus voor je het saldo gaat opwaarderen
3. Ga naar de wedstrijd Feyenoord - Bayer Leverkusen en zet maximaal €1 in op 'Resultaat: Feyenoord'
4. Wint Feyenoord in De Kuip? Dan verandert je euro in €50!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust