Perisic voor één jaar naar PSV

'Perisic werd aangeboden bij PSV: contractduur van Kroaat bekend'

17 september om 18:32

Ivan Perisic gaat, mits hij de medische keuring doorstaat, voor één jaar tekenen bij PSV. Dat meldt het Eindhovens Dagblad dinsdagavond. 

PSV leek al een tijdje klaar wat betreft ingaande transfers, maar daar kwam dinsdagochtend plots verandering in toen Fabrizio Romano als eerste melding maakte van de aanstaande transfer van Perisic. Daarna ging het hard. De veelzijdige Kroaat, transfervrij na zijn vertrek bij Hajduk Split, wordt dinsdag gekeurd in Eindhoven. 

Hij kampte vorig seizoen met een zware knieblessure, die hem zeven maanden lang parten speelde. Als dat tijdens de keuring niet voor problemen zorgt, zal zijn presentatie snel volgen. Perisic, oud-speler van onder meer Bayern München en Internazionale, is onlangs aangeboden bij PSV. De Eindhovenaren kregen wel meerdere spelers aangeboden, maar besloten alleen in het geval van de Kroaat toe te happen.

'Zowel financieel als sportief zag PSV brood in het halen van de multifunctionele linksbuiten, die ervaring en kwaliteit kan toevoegen aan de groep. De ster van weleer bleek haalbaar', tekent het ED op.