'PSV hield Perisic-transfer zeer klein'

'PSV hield Perisic-transfer klein, Stewart in Eindhoven om deal af te ronden'

17 september om 11:03

PSV hield de aankomende transfer van Ivan Perisic inter 'zeer klein', zo meldt clubwatcher Rik Elfrink. Technisch directeur Earnest Stewart is niet met de selectie meegereisd naar Turijn voor het Champions League-duel met Juventus om de deal in Eindhoven af te ronden. 

Volgens Elfrink was vrijwel niemand buiten de directie op de hoogte van de interesse in Perisic. Maandagavond gingen er binnen PSV wel geruchten rond dat er wat aan zat te komen, maar zelfs de eigen persafdeling was nergens van op de hoogte. Dinsdagochtend werd door transfer-expertFabrizio Romano naar buiten gebracht dat de Eindhovenaren bezig waren met de Kroaat. 

Perisic ondergaat dinsdag al een medische keuring en zal, als de laatste details worden afgerond, officieel vastgelegd worden. Waarschijnlijk tekent de buitenspeler een contract voor één jaar. Hoewel PSV en het management van Perisic nog enkele punten moeten uitwerken, is er in grote lijnen al een akkoord bereikt, zo schrijft Elfrink op het website van het Eindhovens Dagblad.