Rabiot laat zich uit over saillante transfer: 'Het leek eerst onwaarschijnlijk'

Rabiot geeft tekst en uitleg over saillante transfer: 'Het leek onwaarschijnlijk'

16 september om 22:18

Adrien Rabiot had niet verwacht dat het contact met Olympique Marseille zou leiden tot een dienstverband. Dat stelt de middenvelder in gesprek met BFM. Toch is het de club uit de havenstad die, ondanks grote concurrentie, met Rabiot aan de haal gaat.

De 29-jarige Rabiot liep deze zomer uit zijn contract bij Juventus, waar hij jarenlang voor speelde. Hij werd de afgelopen weken in verband gebracht met onder meer Liverpool, Manchester United en recent ook nog FC Barcelona, maar het wordt Marseille. Een saillante overstap, gezien de rivaliteit van de Zuid-Franse club met Paris Saint-Germain, waar Rabiot een verleden heeft.

Zelf geeft Rabiot aan dat hij niet had verwacht dat het contact met Marseille uit zou lopen op meer dan enkele gesprekken. "In eerste instantie leek het onwaarschijnlijk, maar na veel gesproken te hebben met Medhi (Benatia, technisch directeur bij Marseille, red.) hebben we een akkoord bereikt. Ik heb ook met de trainer gesproken en het project spreekt me erg aan. Het is een stad die leeft voor voetbal, het zorgt ervoor dat je zin hebt om te spelen en te winnen."

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur (@voetbalprimeur)